fbpx

Bij het verkopen van vastgoed zijn tal van attesten verplicht. DEPROPRIO levert u alle deskundigen onder één dak. Zo beschikt u snel en zorgenloos over de wettelijke documenten. Ook leveren wij professionele fotoreportages zodat uw pand opvalt tussen de rest én verzorgen wij de publiciteit zodat uw pand onmiddellijk in het oog springt van potentiële kopers.

QUATACKER STIJN: 0476/98 33 96

BOUCKAERT LIEVEN: 0486/76 23 88geen commisie

Geen commissie

U krijgt vooraf een offerte op maat voor de diensten die we leveren. Geen commissie achteraf. Bel O476 98 33 96 of vraag uw offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
professionele fotograaf

Professionele Fotoreportages

Onderschat de eerste indruk niet!! Wij verzorgen de fotoreportage van uw woning zodat deze direct opvalt tussen de rest.
epc

Wij helpen U met het EPC attest

EPC nodig? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om afspraak in te plannen.keuring van de elektrische installaties

Wij helpen U met het attest voor de keuring van de elektrische installaties

ELEKTRISCHE KEURING NODIG? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om afspraak in te plannen.
online adverteren

Online Adverteren

Nadat de fotograaf is langsgeweest plaatsen wij Uw advertentie op de meest bekende online immo platformen. Als professioneel gebruiker kunnen wij uw woning "in de kijker" plaatsen.
waardebepaling

Waardebepaling van Uw eigendom

DeProprio gaat samen met U als verkopende partij op zoek naar een correcte vraagprijs.notaris

Gebruik de expertise van onze notarissen

Sluit de verkoop van uw woning met een gerust gevoel. Onze notarissen-experts op het gebied van vastgoedrecht - beantwoorden al uw juridische vragen.
gepersonaliseerde gevelborden

Gepersonaliseerde gevelborden

Opvallen in het straatbeeld doet u met uw gepersonaliseerd gevelbord.(niet verplicht).
socialmedia

Sociale media

Wij verzorgen een uitgekiende marketing-campagne specifiek rondom uw woning.