fbpx

Professionele Fotograaf


Wij sturen een professionele fotograaf om de woning perfect in beeld te brengen.

 

Een beeld zegt meer dan duizend woorden",zeker in de vastgoedsector

Een attractieve en gebruiksvriendelijke beschrijving van uw vastgoedaanbod met professionele foto’s is dan ook een must. En toch zien we niet alleen op het internet, maar ook in folders en kranten heel vaak mooie panden die op een onaantrekkelijke wijze in beeld worden gebracht. Nochtans krijg je geen tweede kans om een goede eerste indruk te maken. Bij deProprio laten we niets aan het toeval over en sturen we onze gespecialiseerde vastgoedfotografen naar uw woning die uw woning op een professionele manier commercieel in de kijker zullen zetten en hierbij het beste naar boven halen om de aandacht te trekken van de kandidaat kopers.

We geven u ook concrete tips & tricks mee waarmee je het pand op een aantrekkelijke wijze in beeld brengt. Het gaat vaak om kleine ingrepen die samen een maximaal resultaat opleveren. Zo ben je zeker van een snellere verkoop met een hoger rendement.

Vastgoed online verkopen?

Zorg voor aantrekkelijke foto’s en die krijgt u zonder zorgen van deProprio !

Ongeveer iedereen die een nieuwe woning of bedrijfsgebouw zoekt, doet dit online.

Het aanbod op zoekertjes- en immo-websites is dan ook gigantisch. En net daarom scrollen kandidaat-kopers meestal erg snel door het online woningaanbod.

Als eigenaar-verkoper is het dus zaak om uw woning te laten opvallen tussen de vele andere. En daarvoor zijn professionele en aantrekkelijke foto’s de beste manier. Het is immers het eerste waar kandidaat-kopers naar kijken.

Overtuigende, sfeervolle foto’s maken dan ook het verschil tussen iemand die je zoekertje weg klikt of iemand die de telefoon neemt in de hoop je als eerste te contacteren.